GANT – nabídka, eshop, výprodej a recenze

GANT je značka oblečení proslulá svým nadčasovým stylem, kvalitními materiály a precizním zpracováním. Oblečení GANT oslovuje ty, kteří si cení elegantního a ležérního vzhledu a zároveň kladou důraz na pohodlí.

Proč nakupovat na e-shopu GANT?

Široký výběr oblečení pro muže i ženy

Kvalitní materiály a precizní zpracování

Nadčasový styl

Pravidelné slevy a akční nabídky

Rychlé a spolehlivé doručení

Možnost vrácení zboží

GANT.cz

GANT.cz nabízí prémiové oblečení pro muže i ženy, které snoubí americkou ležérnost s evropskou elegancí. Značka je proslulá vysokou kvalitou materiálů a zpracování a nadčasovým stylem, který se hodí pro každou příležitost.

Prémiová značka GANT je spolu s dalšími prémiovými značkami (DIESEL, LA MARTINA, PEAK PERFORMANCE, KARL LAGERFELD, CAMEL ACTIVE, Manuel Ritz, Woolrich, TRUSSARDI a další) v České republice, na Slovensku a v Maďarsku zastoupena společností VERMONT Holding a.s., která se současně stará i o všechny kamenné prodejny uvedených značek.

Kromě online obchodu GANT provozuje v České republice také kamenné prodejny, kde si lze oblečení vyzkoušet a poradit se s ochotným personálem.

Na e-shopu GANT je široký výběr oblečení pro muže i ženy.

GANT e-shop

Kromě široké nabídky produktů se GANT e-shop pyšní i řadou dalších benefitů:

  • Rychlé a spolehlivé doručení: Objednávka bude doručena do 2-3 pracovních dnů.
  • Snadné vrácení zboží: Pokud zboží nebude vyhovovat, lze ho do 14 dnů bezplatně vrátit.
  • Bezpečná platba: Lze platit online platební kartou, bankovním převodem nebo dobírkou.
  • Vynikající zákaznický servis: GANT e-shop nabízí profesionální zákaznický servis, který rád poradí s výběrem oblečení a zodpoví všechny dotazy.

E-shop GANT nabízí zákazníkům řadu výhod, které činí nakupování pohodlnější a příjemnější.

Sortiment značky GANT

Obchod GANT nabízí široký výběr oblečení pro muže i ženy:

  • Košile a trička: GANT je proslulý svými košilemi, které se vyznačují perfektním střihem a odolnými materiály. V nabídce jdou košile pro všechny příležitosti, od elegantních oxfordek až po ležérní polo košile. Trička GANT jsou vyrobeny z měkké bavlny a zdobené originálními potisky.
  • Svetry a mikiny: V chladnějších měsících zahřejí svetry a mikiny GANT z kvalitních materiálů, jako je vlna a kašmír. V nabídce jsou klasické i moderní střihy v široké škále barev.
  • Kalhoty a džíny: GANT nabízí široký výběr kalhot a džínů pro různé typy postav a příležitosti. Lze si vybrat z elegantních chinos kalhot, ležérních džínů nebo pohodlných cargo kalhot.
  • Sako a blejzry: Pro perfektní formální vzhled si lze vybrat sako nebo blejzr GANT. V nabídce se nachází klasické i moderní střihy v široké škále barev a materiálů.
  • Doplňky: GANT e-shop nabízí také široký výběr doplňků, jako jsou kravaty, opasky, boty, hodinky a brýle, které doladí outfit k dokonalosti.

V jejich nabídce lze najít kvalitní pánské, dámské i dětské oblečení, od stylových košil a elegantních sak až po pohodlné džíny a sportovní oblečení. Nechybí ani pestrá nabídka doplňků, jako jsou módní tašky, šály a hodinky, které dokonale doplní každý outfit.

GANT mikina

GANT mikiny oslovují už po generace ty, kteří oceňují nadčasový styl a prémiovou kvalitu. Ať už člověk hledá pohodlnou mikinu na doma, ležérní kousek do práce, nebo elegantní doplněk pro volný čas, GANT nabízí široký výběr mikin pro dámy i pány, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

GANT mikina dámská

Dámské mikiny GANT se vyznačují promyšlenými střihy a rafinovanými detaily, které podtrhnou ženskou siluetu. Nabízí se v široké škále barev a vzorů, od klasických jednobarevných modelů po trendy potisky a květinové vzory.

GANT mikiny dámské jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jako je bavlna a kašmír, které zajišťují maximální pohodlí po celý den. Měkké a prodyšné materiály se příjemně nosí a perfektně se hodí i pro citlivou pokožku.

Dámská mikina GANT se hodí k široké škále oblečení. Lze ji kombinovat s džíny a teniskami pro ležérní vzhled, s elegantní sukní a lodičkami pro formálnější příležitosti, nebo s tepláky a legínami pro pohodlí doma.

Oblečení GANT je navrženo tak, aby bylo stylové a nadčasové.

Pánská mikina GANT

Pánské mikiny GANT jsou synonymem pro nadčasovou eleganci a ležérní šarm. Nabízí se v široké škále střihů, od slim fit modelů po volnější varianty, které lichotí každé postavě.

Pánská mikina GANT je perfektním doplňkem pro každý šatník. Hodí se do práce, do školy, na volný čas i na sportovní aktivity. Lze ji kombinovat s džíny a tričkem pro ležérní vzhled, s chinos kalhotami a košilí pro elegantnější outfit, nebo s baggy tepláky a sportovní obuví pro pohodlí doma.

GANT svetr

Svetry GANT jsou synonymem pro kvalitu, styl a nadčasovost. Již od roku 1949, kdy byla značka Gant založena, si získaly srdce milionů lidí po celém světě. Vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů, jako je bavlna, vlna a kašmír, Gant svetry nabízí perfektní kombinaci pohodlí a elegance.

Tipy na stylizování GANT svetru:

  • Pro ležérní vzhled: Gant svetr zkombinovat s džíny a bílým tričkem. Lze přidat i boty typu sneakers nebo mokasíny.
  • Pro elegantnější vzhled: Gant svetr zkombinovat s chinos kalhotami a košilí. Doplnit outfit o sako a kravatu.
  • Pro chladné počasí: Gant svetr obléct pod bundu nebo kabát.

GANT svetry jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, což znamená, že se dají skvěle kombinovat a vždy vypadají stylově.

GANT boty

Boty GANT představují jedinečné spojení americké ležérnosti s evropskou rafinovaností. Již od roku 1949 si tato značka získala srdce milovníků módy po celém světě, a to díky svému důrazu na kvalitu, pohodlí a nadčasový design.

Ať už jde o elegantní boty do práce, pohodlné tenisky na volný čas, nebo stylové pantofle na letní procházku, GANT vždy nabídne perfektní volbu.

GANT boty dámské

Dámské boty GANT se vyznačují širokou škálou stylů a střihů, které lichotí každé ženě a typu nohy. Nabízí elegantní lodičky, pohodlné mokasíny, trendy tenisky a mnoho dalšího.

GANT klade velký důraz na kvalitní materiály a precizní zpracování, takže si může zákazník být jistý, že mu boty vydrží po mnoho let. Dámské boty GANT jsou ideální pro ženy, které oceňují nadčasový design a komfortní nošení.

GANT tenisky

Tenisky GANT jsou perfektní volbou pro všechny, kteří chtějí spojit styl s pohodlím. Nabízí širokou škálu pánských i dámských tenisek v různých barvách a designech, takže si každý najde to pravé pro sebe.

GANT tenisky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a podporu všem nohám. Ať už se chystá člověk na procházku městem, do posilovny nebo na výlet do přírody, tenisky GANT zajistí perfektní styl a pohodlí po celý den.

Tenisky GANT dámské

Dámské tenisky GANT jsou dostupné v široké škále stylů a barev, takže si každá žena najde ty pravé pro sebe. Nabízí klasické bílé tenisky, módní tenisky s potiskem, sportovní tenisky pro běhání a mnoho dalšího. Dámské tenisky GANT jsou ideální pro ženy, které chtějí být stylové a mít pohodlí v každodenním životě.

Tenisky GANT Bevinda

GANT Bevinda jsou elegantní a pohodlné tenisky, které se hodí k ležérnímu i elegantnímu oblečení. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a zaručeně vám zajistí komfort po celý den.

Proč si vybrat GANT Bevinda?

  • Stylový design: Tenisky Bevinda jsou dostupné v různých barvách a provedeních.
  • Pohodlí: Tenisky Bevinda jsou vyrobeny z měkkých a prodyšných materiálů, které zajistí nohám maximální pohodlí i během celodenního nošení.
  • Kvalita: GANT je známá značka, která se zaměřuje na kvalitní materiály a precizní zpracování. Tenisky GANT Bevinda nejsou výjimkou a zaručeně vydrží mnoho let.
  • Všestrannost: Tenisky Bevinda se hodí k různým příležitostem. Lze je nosit do práce, do školy, na procházky i na volný čas.

Tenisky GANT Bevinda jsou dostupné v pánském i dámském provedení.

GANT nabízí také široký výběr doplňků, jako jsou boty, kravaty, opasky, čepice, šály a peněženky.

GANT pantofle

Pantofle GANT jsou perfektní volbou pro horké letní dny. Nabízí širokou škálu pánských i dámských pantoflí v různých materiálech a designech.

GANT pantofle jsou vyrobeny z prodyšných materiálů. Ať už se chystá člověk na pláž, na zahradu nebo jen tak na procházku městem, pantofle GANT zajistí maximální pohodlí a styl.

GANT šaty

Šaty GANT jsou synonymem ženskosti a elegance. Nabízí se v široké škále střihů, materiálů a barev, takže si každá žena najde ty pravé pro sebe. Mezi nejoblíbenější patří jednoduché letní šaty z lehké bavlny nebo lnu, košilové šaty, pouzdrové šaty pro formální události a pletené šaty pro chladnější dny.

GANT šaty se vyznačují perfektním střihem, který lichotí postavě a kvalitními materiály, které zajišťují maximální pohodlí.

GANT tričko

Trička GANT jsou ideální pro ležérní vzhled. Vyrábí se z měkké bavlny a nabízí se v široké škále barev a vzorů. Oblíbená jsou trička s potiskem loga GANT, polokošile a trička s límečkem. GANT trička jsou perfektní volbou pro volný čas, do práce i na dovolenou.

Bunda GANT

Bundy GANT jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jako je bavlna, vlna a kůže. Jsou odolné, pohodlné a stylové. V nabídce GANT jsou bundy pro různá roční období, od lehkých jarních bund po teplé zimní kabáty. Mezi nejoblíbenější patří bundy typu bomber, parka a trenčkot.

GANT bundy jsou vybaveny praktickými funkcemi, jako jsou kapsy, kapuce a stahovací šňůrky. Díky tomu jsou ideální pro každodenní nošení.

Košile GANT

Košile GANT jsou klasikou pánského oblečení. Vyrábí se z vysoce kvalitní bavlny a nabízí se v široké škále střihů, barev a vzorů. Oblíbené jsou košile s jednobarevným vzorem, proužkované košile a košile s kostkovaným vzorem. GANT košile jsou perfektní volbou do práce, na společenské události i do volného času.

V nabídce jsou také dámské košile. Nabízí se široká škála střihů, od klasických slim fit košil přes košile s volnějším střihem až po košile oversize. Díky tomu si každá žena najde košili, která lichotí její postavě a podtrhuje její ženskost.

Hodinky GANT

E-shop GANT.cz hodinky nenabízí.

Hodinky stejného názvu (GANT) se vyznačují čistými liniemi, minimalistickým designem a kvalitním zpracováním. Nabízí širokou škálu modelů pro muže i ženy, od elegantních chronografů a automatických hodinek až po sportovní modely a módní hodinky s náramky z kůže, oceli nebo textilních materiálů.

Hodinky GANT jsou perfektním doplňkem pro ty, kteří oceňují kvalitu, styl a nadčasový design. Jsou ideální volbou pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti.

GANT výprodej

Na e-shopu GANT je přímo sekce „Výprodej„. Právě teď je totiž příležitost pořídit si prémiové kousky značky GANT za ještě lepší ceny. Výprodej GANT nabízí slevu 30 % na vybrané kousky i na kolekci jaro/léto 2024. Akce platí do vyprodání zásob.

Sezónní výprodej právě teď probíhá i na druhém e-shopu Vermont, kde jsou k dostání značky: KARL LAGERFELD, KARL LAGERFELD JEANS, PEAK PERFORMANCE, DIESEL, CAMEL ACTIVE, LA MARTINA, WOOLRICH, MANUEL RITZ nebo TRUSSARDI. Pro děti navíc také DSQUARED2, Marni, MM6 a N21.

Oblečení GANT si lze pořídit také v kamenných prodejnách po celé České republice.

GANT outlet

GANT outlet je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí stylové a kvalitní oblečení za dostupné ceny.

Tipy pro nákup v GANT outletu:

  • Pravidelně navštěvovat web a prodejny: Nové zboží je do outletu dodáváno pravidelně, takže se vždy vyplatí podívat, co je nového.
  • Nakupovat v sezónních výprodejích: GANT pořádá několikrát do roka velké výprodeje, kde lze ušetřit ještě více.
  • Zaregistrovat se k odběru newsletteru: Zákazníci jsou tak informováni o všech novinkách a akcích v GANT outletu.

Obchod GANT nabízí širokou škálu oblečení a doplňků pro muže i ženy, kteří si potrpí na kvalitu a styl. GANT je známá značka, která dbá na kvalitní materiály a zpracování. Oblečení GANT je navrženo tak, aby bylo stylové a zároveň pohodlné.

© 2024 Puntanela.cz | Nakódoval Leoš Lang