Mohito – sortiment, eshop, vrácení zboží a recenze

MOHITO je polská značka oblečení, která se zaměřuje na moderní a stylové ženy. Nabízí širokou škálu oblečení pro různé příležitosti, od ležérního oblečení na denní nošení až po elegantní oblečení na večerní akce.

Obchod MOHITO

Značka Mohito: Módní značka zaměřená na elegantní a stylové oblečení pro ženy, nabízející široký sortiment oděvů, obuvi a doplňků.

Cílová skupina: Mladé a moderní ženy, které sledují aktuální módní trendy a preferují styl, eleganci a ženskost.

Sortiment: Od každodenních kousků po formální a společenské oblečení.

E-shop Mohito: Přehledný online obchod, umožňující zákaznicím pohodlně nakupovat nejnovější kolekce z domova, s možností doručení nebo vyzvednutí na prodejnách.

Výhody nakupování online: Rychlý přístup k novinkám, časté akční nabídky, snadná výměna a vrácení zboží, přehledná kategorizace produktů.

Obchod MOHITO nabízí široký výběr oblečení pro ženy všech tvarů a velikostí, trendy a stylové kousky, které se hodí pro každou příležitost, kvalitní materiály a zpracování za dostupné ceny, pravidelné slevy a akce, pohodlný online nákup s rychlým doručením.

Proč nakupovat na MOHITO:

  • Pokud žena hledá trendy a stylové oblečení, které pomůže vyjádřit její osobnost, MOHITO je pro ni to pravé.
  • MOHITO má široký výběr oblečení pro různé typy postav, takže si každý najde to, co mu lichotí.
  • Díky dostupným cenám si oblečení MOHITO může dovolit každý.
  • MOHITO nabízí pravidelné slevy a akce, takže lze oblečení nakoupit ještě levněji.
  • Online nakupování na MOHITO je pohodlné a rychlé. Objednané zboží bude doručeno až domů.

Nakupovat lze pohodlně online nebo v kamenných prodejnách po celé ČR. Mohito spojuje eleganci, pohodlí a aktuální styl, což z něj dělá skvělou volbu pro každou moderní ženu.

MOHITO prodejny

Prodejny MOHITO se nachází v obchodních centrech po celé České republice. Seznam všech prodejen je dostupný na webových stránkách MOHITO.

V prodejnách MOHITO panuje příjemná a přátelská atmosféra. Personál vždy rád poradí s výběrem oblečení a pomůže najít to pravé.

Značka MOHITO se zaměřuje na mladé ženy, které chtějí vyjádřit svůj individuální styl a zároveň sledovat nejnovější trendy.

MOHITO Praha

V Praze se nachází hned několik prodejen MOHITO:

  • Václavské náměstí 9
  • Centrum Chodov
  • PALLADIUM Praha
  • OC Letňany
  • Metropole Zličín
  • Centrum Černý Most

V Praze se nachází několik poboček, kde lze nakoupit elegantní outfity pro každodenní nošení i speciální příležitosti.

MOHITO Palladium

Jedná se o velmi navštěvovanou prodejnu MOHITO v obchodním centru Palladium na Národní třídě v Praze.

  • Adresa: Náměstí Republiky 1, Praha 1
  • Otevírací doba: Pondělí – Sobota: 9:00 – 21:00, Neděle: 10:00 – 20:00
  • Kontakt: +420 770 170 898

Prodejna v Palladiu láká zákazníky svým moderním interiérem a pestrou nabídkou, která osloví ženy, které chtějí vypadat sebevědomě a chic.

MOHITO Chodov

Prodejna MOHITO se v obchodním centru Chodov nachází v 1. patře.

  • Adresa: Roztylská 2321/19, Praha 4
  • Otevírací doba: Pondělí – Neděle: 9:00 – 21:00
  • Kontakt: +420 773 567 733

Díky své poloze v OC Chodov je prodejna snadno dostupná a nabízí příjemné nákupní prostředí s profesionálním zákaznickým servisem.

MOHITO Brno

Kde se nachází prodejna MOHITO v Brně? Jedná se o Galerii Vaňkovka.

  • Adresa: Ve Vaňkovce 1, Brno 1
  • Otevírací doba: Pondělí – Sobota: 9:00 – 21:00, Neděle: 10:00 – 20:00
  • Kontakt: +420 778 748 817

V prodejně Mohito v Brně najdete inspiraci pro všechny příležitosti – od pracovních setkání až po večerní akce. Tento obchod je ideálním místem pro ženy, které chtějí vypadat sebevědomě a stylově.

Kromě kamenných prodejen MOHITO má i internetový obchod, kde si lze pohodlně nakoupit z domova.

MOHITO – kontakt

Existuje několik možností, jak kontaktovat obchod MOHITO.

Webové stránky:

  • Oficiální stránky MOHITO ČR

Zde se nachází sekce „Nápověda a kontakt„, kde se nachází:

  • Kontaktní formulář pro zaslání dotazu
  • Informace o FAQ (časté dotazy)
  • Možnost chatu s botem
  • Telefonní číslo zákaznické linky (dostupnost dle provozní doby)
  • Odkazy na profily MOHITO na sociálních sítích

Telefonní kontakt:

  • Telefonní číslo zákaznické linky: +420 296 330 712
  • Provozní doba: Pondělí – Pátek, 9:00 – 16:00

Pro více informací či dotazy lze obchod kontaktovat výše uvedenými způsoby.

MOHITO eshop

MOHITO je známá pro své trendy a moderní designy. Kolekce MOHITO jsou vždy inspirovány nejnovějšími módními trendy.

MOHITO také dbá na to, aby oblečení bylo vyrobeno z kvalitních materiálů, které jsou pohodlné na nošení.

Kromě široké škály produktů a trendy designů nabízí MOHITO také vynikající zákaznický servis. V jejich internetovém obchodě i kamenných prodejnách je k dispozici přátelský a ochotný personál, který rád pomůže s výběrem oblečení.

MOHITO vrácení zboží v kamenné prodejně

Zboží lze vrátit do 30 dnů od jeho převzetí. Stačí ho donést do libovolné prodejny Mohito v České republice. Je potřeba s sebou vzít účtenku a zboží v původním stavu s originálními štítky. Peníze se vrací na pokladně v hotovosti, na kartu nebo se vyplatí na bankovní účet.

Vrácení zboží z MOHITO obchodu by mělo být nepoškozené, s originálními štítky a visačkami a s dokladem o koupi.

MOHITO vrácení zboží z eshopu

Níže je popsán postup na vrácení zboží z e-shopu MOHITO:

  1. Přihlásit se do svého účtu Mohito na webu.
  2. V sekci Moje objednávky najít tu, ze které se bude zboží vracet.
  3. Kliknout na Podrobnosti objednávky a vybrat produkty, které se budou vracet.
  4. Vyplnit formulář pro vrácení zboží a uvést, zda jsou požadovány peníze zpátky na účet, nebo výměna zboží za jiné.
  5. Zboží zabalit a vytisknout štítek pro vrácení. Odeslání balíčku je zdarma.
  6. Lze ho odnést na pobočku Zásilkovny nebo ho předat kurýrovi.

Po obdržení vráceného zboží budou peníze vráceny na účet během několika pracovních dnů.

Sortiment značky MOHITO

MOHITO je polská značka dámského oblečení, která se zaměřuje na stylové a cenově dostupné kousky pro moderní ženu. V jejich sortimentu se nachází široká škála oblečení pro všechny příležitosti, od ležérních outfitů na denní nošení až po elegantní modely pro večerní události.

MOHITO se kromě oblečení zaměřuje i na kolekce obuvi a doplňků, které dokonale doladí každý outfit. Nabízí boty na podpatku i boty na nízké podrážce, kabelky v různých stylech a materiálech, šperky, šály, čepice a pásky.

Šaty MOHITO

MOHITO nabízí široký výběr šatů pro všechny typy postav a příležitostí. Najít zde lze elegantní koktejlové šaty, ležérní letní šaty, pohodlné šaty na doma a mnoho dalšího.

Šaty MOHITO jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou dostupné v široké škále barev a střihů, takže si každá žena vybere ty pravé pro sebe.

MOHITO sukně 

MOHITO nabízí sukně v různých délkách, materiálech a stylech. Ať už žena hledá krátkou sukni na párty, dlouhou sukni do práce nebo ležérní sukni na běžné nošení, v MOHITO ji najde. Sukně MOHITO jsou pohodlné, stylové a lichotivé pro všechny typy postav.

Bunda MOHITO

MOHITO nabízí bundy pro všechny roční období. Najít zde lze bundy na zimu, jaro, léto i podzim. Bundy MOHITO jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou stylové a funkční. V nabídce MOHITO jsou kožené bundy, džínové bundy, softshellové bundy a mnoho dalších.

Sortiment značky MOHITO se pyšní širokou škálou oblečení a doplňků, které uspokojí potřeby i ty nejnáročnějších zákaznic.

MOHITO kabát

MOHITO nabízí kabáty pro všechny typy počasí. Nabízí kabáty na zimu, jaro i podzim. Kabáty MOHITO jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou stylové a hřejivé. V nabídce MOHITO lze najít kabáty vlněné, kašmírové, softshellové a mnoho dalších.

Vesta MOHITO

MOHITO nabízí vesty pro všechny roční období. Vesty MOHITO jsou skvělým způsobem, jak oživit outfit a dodat mu šmrnc. Nabízí vesty v různých barvách, materiálech a stylech. Vesty MOHITO se hodí k džínům, šatům i sukním.

MOHITO svetr

MOHITO nabízí svetry pro všechny roční období. Svetry MOHITO jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou pohodlné a stylové. V nabídce MOHITO jsou svetry pletené, vlněné, kašmírové a mnoho dalších.

Kalhoty MOHITO

MOHITO nabízí kalhoty pro všechny typy postav a příležitostí. Jsou zde džíny, ležérní kalhoty, kalhoty do práce a mnoho dalšího. Kalhoty MOHITO jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou pohodlné a stylové.

MOHITO overal

MOHITO nabízí overaly v různých stylech a barvách. Overaly MOHITO jsou skvělým způsobem, jak vytvořit trendy a pohodlný outfit. V nabídce MOHITO jsou overaly džínové, letní, elegantní a mnoho dalších.

Obchod MOHITO se neustále snaží obnovovat svou kolekci o nové a trendy modely.

MOHITO kabelky

MOHITO nabízí kabelky pro všechny příležitosti. Nachází se zde kabelky do práce, na nákupy, na párty i na běžné nošení. Kabelky MOHITO jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou stylové a funkční. V nabídce MOHITO lze najít kabelky kožené, látkové, plážové a mnoho dalších.

MOHITO recenze

Recenze na MOHITO jsou většinou pozitivní. Zákazníci oceňují široký výběr oblečení, dostupné ceny, rychlé doručení a kvalitní materiály. Někteří zákazníci si stěžují na menší velikosti oblečení a na to, že oblečení se po vyprání může zmačkat.

MOHITO sleva

MOHITO pravidelně nabízí různé slevy a akce. Slevové nabídky jsou k nalezení na webu MOHITO, v e-mailové schránce (pokud se zákazník přihlásí k odběru newsletteru) a na sociálních sítích MOHITO.

MOHITO sleva instagram

Sledování MOHITO na Instagramu pomůže k tomu, aby se zákazník dozvěděl o aktuálních slevách a akcích. MOHITO na Instagramu také často pořádá soutěže, ve kterých lze vyhrát slevové kódy a oblečení.

MOHITO slevový kód

Slevový kód MOHITO lze získat na webu MOHITO, v e-mailové schránce (pokud se přihlásí zákazník k odběru newsletteru), na sociálních sítích, nebo na slevových a cashbackových portálech jako je například Tipli. Slevové kódy MOHITO obvykle platí na celý nákup nebo na vybrané kategorie oblečení.

Obchod MOHITO pravidelně pořádá výprodeje sezónních kolekcí, kde lze ušetřit značnou část z původní ceny.

MOHITO se stává ideální destinací pro všechny milovnice módy, které hledají stylové a trendy oblečení za dostupné ceny. E-shop nabízí široký výběr kousků pro každou příležitost, od ležérních denních outfitů až po elegantní večerní róby.

Pravidelně aktualizované kolekce a sezónní výprodeje zaručují, že v MOHITO je vždy k nalezení něco nového a vzrušujícího.

© 2024 Puntanela.cz | Nakódoval Leoš Lang